Om oss

Leverantör av sugkoppar

Erfaren aktör inom vakuumteknik och pneumatik

Airtec Pneumatik Sweden har sedan 1982 etablerat sig som en ledande aktör på den svenska marknaden med djupgående kunskap och expertis inom vakuumteknik, sugkoppar och innovativa specialprodukter. Vårt anseende bygger på exceptionell service, expertkunskap och tillgänglighet. Som ansvariga för den skandinaviska marknaden arbetar våra tekniska säljare aktivt ute på fältet för att möta våra kunders behov. Med ett av Nordens största lager för vakuum- och pneumatikkomponenter lyckas vi leverera 95% av alla beställningar samma dag.


Ett stort fokus i vår verksamhet ligger på vakuumteknik och sugkoppar, och vi strävar efter att erbjuda tjänster och produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Genom åren har vi utvecklat en bred kompetens från leverans av standardprodukter till utformning av anpassade lösningar för komplexa industriprojekt.

Vårt uppdrag är att vara din främsta källa till information och produkter för vakuumteknik. På denna informationssajt publicerar vi också de senaste tipsen och trenderna inom vakuumteknik och sugkoppar. Här finner du också praktiska tips och råd för att välja rätt produkter och hur du underhåller dem för att maximera deras livslängd och effektivitet.

Professionalism, kvalitet och service är kärnvärdena i vår verksamhet. Genom att tillhandahålla pålitliga lösningar inom vakuum och pneumatik, strävar vi efter att tillgodose våra kunders behov och samtidigt främja en mer effektiv användning av sugkoppar. Kontakta oss idag för att utforska hur vi tillsammans kan arbeta fram den bästa lösningen för dina behov.